Systergåvan

Vänersborgs Scoutkår vill rikta ett stort tack till Rebeckalogen nr 37 Sigrid Silfverlood, Odd Fellow Orden för att de genom systergåvan valt att stödja kårens arbete. Vi ledare som var med på ceremonin när gåvan överlämnades vill också passa på Läs mer »

Julstuga och Julbad 9 december 2017

På lördag 9 december firar vi jul, först med Julstuga på Dalbobergen med pyssel, hantverk, juldekorationer och fika, och sedan Julbad på Walkesborgsbadet i Uddevalla.

Kårens dag – Familjefest 30/9 kl 16-19

Kåren bjuder in till familjefest på Dalbobergen 30/9 kl 16-19, med lekar, bus och lite mat! Vi ses!  

Loppmarknad på Dalbobergen lördag 23/9 kl 10-14

På lördag är det återigen dags för loppmarknad på Dalbobergen. Fynda bland möbler, husgeråd, leksaker, böcker och prylar. Varmt välkomna!

Julmarknad den 10 december kl 10-13.

Varmt Välkomna till Scouternas Julmarknad på Dalbobergen Kaffeservering med sveler Julsaksloppis Hembakt och godis försäljning Lotteri och godishjul Kom och mys med oss Vänersborgs Scoutkår Hoppas att ni vill hjälpa till i år med Julmarknad Välkomna 2016

Fixardag Stärkebo onsdagen den 21 september kl 17.30

  Klicka här så hittar du mer information Välkomna

Outdoormässan 2016

  I helgen hade ett fyrtiotal scouter och ledare från kåren hajk på outdoormässan på Hunneberg. Ttela var på plats och skrev ett litet reportage om mässan och om kåren, länk till artikeln. Scouterna satte upp tält, surrade ihop bord, högg och Läs mer »

Ledarträff special

Måndagen den 1:e februari är det dags för årets första ledarträff special. Samling kl 18.30 på parkeringen på parkeringen mot Kungstorget. Välkomna 😆 Ledarträff special    

Julmarknad

Varmt välkomna till Scouternas julmarknad på Dalbobergen Lördagen den 12 december kl. 10-13 Kaffeservering med Sveler Julsaksloppis Hembakt och godis försäljning Lotteri och godishjul Julkärvar Kom och mys med oss Vänersborgs scoutkår   Kåren behöver din hjälp, klicka på länken Läs mer »

Hej alla Scoutfamiljer

Den 6-­‐8 november så är det julmarknad vid Bergagården på Hunneberg. Vi scouter kommer att vara med som vanligt och ha bland annat repslageri och eldning och vi kommer att stå där under hela marknadstiden. Det vore trevligt om våra Läs mer »