Läger utmanararrosa

Här hittar du länkar till läger, hajker, utbildningar och andra aktiviteter som anordnas för utmanare  😎

Baddag 21 december 2019 Distriktet arrangerar

Preliminärt datum

Bodaborgshajk 15-17 novemver 2019 Distriktshajk

Preliminärt datum!

JOTA/JOTI 19-20 oktober 2019

Outdoormässan Hunneberg 21-22 september 2019

Scoutforum 13-15 september 2019, från 15 år

Scoutforum på Gilwellanläggningen i trakten av Katrineholm.

Knivhajk 6-8 september 2019 – Distriktshajk För Äventyrare, Utmanare, Rover och ledare

Du får möjlighet att tillverka din egen kniv! Hajkerna hålls två gånger per år och du är välkommen tills dess att du gjort färdigt din kniv. Det går också bra, om man t.ex. inte kan komma någon hajk, att komma nästa tills man är färdig.
Vilka: Utmanare och Roverscouter, samt Äventyrarscouter i mån av plats.
Anmälan: senast 1/9. Läs mer

Utmanar- och Roverträff för Västra klumpen 4 september 2019

Tillsammans med Samverkansmötet, där ordförande från distrikten i Väst träffas, så ordnas också en träff för utmanare och rover. Iden med denna träff är att få i gång ett bättre samarbete mellan utmanar och roverlag i Väst, och kanske skapa eller samordna gemensamma aktiviteter.